Ziua Marinei – Galați

ZIUA MARINEI

Ziua Marinei va fi sărbătorită cu fast anul acest, în data de 15 august 2022, în Zona Elice – Faleza Dunării Galaţi, printr-o serie de activităţi pentru toţi cei prezenţi şi dornici de entertainment. Astfel, sărbătoarea va fi încununată cu prestaţii artistice ale animatorilor, mascotelor, personaje mitice marinărești. Nu vor lipsi nici paradele stradale, concursuri marinărești și jocuri de grup, dar şi muzica de clubbing şi ambientală.

Inedit pentru aceasta editie a festivalului va fi SHOW- UL DE LIGHT DANCERS SI SHOW-UL DE LASERE SI LUMINI, un adevarat program de arta în stradă. Organizatorii au gândit o serie de evenimente și momente artistice care să-i motiveze pe oameni să socializeze într-un cadru confortabil și în siguranță, să bucure sufletul şi să trezească emoții pozitive.

PROGRAM ZIUA MARINEI

12.00 – Animație stradală cu statui vivante – Personaje mitologice, nimfe, pirați și Cavaleri vor spune opt povești de dragoste și eroism;

12.00 – Ateliere și jocuri marinărești – sacul, lemnul si metalul – sunt ingredientele unor adevărați Lupi de mare iar domnișoare vor mânui poiurile de zi ca adevărate amazoane;

Jocuri și întreceri – fuga în sac, rupe sfoara, cavalerii mărilor, prinde rața, treci puntea, salvează domnița, înfruntă piratul.

14.30 – HAPPENING – GALAȚI CHALLENGE – Lupii de Mare și publicul galățean vor încerca realizarea unei scene de sărbătoare – „Dacă curajul și bucuria te recomandă”, vă așteptăm de la mic la mare într-o Mare Provocare

15.00 -17.00 – Pauză tehnică

18.00 – Paradă militară și slujbă religioasă

19.30 – Opt poveși de dragoste și eroism – Spectacol cu statui vivante

– TEATRUL SCENA

20.30 – 22.30 – program DJ AMBIANȚĂ, DISTRACȚIE ȘI DANS

DJ AXXY, DJ KILLER

20.30 – spectacol cu jonglerii de foc, mișcare și multă adrenalină

21.30 – SHOW LIGHT DANCERS

SHOW DE LASERE ȘI LUMINI

FESTIVALUL MERINDE ȘI CULTURĂ URBANĂ, propune un eveniment cultural artistic, de arta urbană sub toate formele ei, cu o paletă variată de activități, spirit creativ și inovator, un festival ce împleteşte armonios muzica live, arta stradală şi gastronomia, într-un concept unic, generator de intense experienţe. Evenimentul se va desfăşura în Galaţi, în perioada 12 – 15 august, pe Faleza Inferioară a Dunării Galaţi.
MERINDE ȘI CULTURĂ URBANĂ scoate arta în stradă. Organizatorii au gândit o serie de evenimente care să-i motiveze pe oameni să socializeze într-un cadru confortabil și în siguranță, să bucure sufetul şi să trezească emoții pozitive.
Timp de patru zile, vizitatorii vor avea parte în premieră, de demonstrații culinare – show-uri gastronomice live, o adevărată călătorie gastronomică, momente artistice susținute de renumiți artiști stradali și de spectaculoase reprezentații de artă stradală.
Programul festivalului MERINDE ȘI CULTURĂ URBANĂ va cuprinde:
Cezar Hăbeanu
Barbarossa Samba Group,
Andrei Mureșanu
Nicholass Sottiriss
Ştefan Trubadur
Mister Friday
Beny Guitar
Trupa Impro
Crina Surcica
Vlad Benescu
Champen din Columbia
Richy B. din Chile
Challenge Arts
EStradada Studio

Vă așteptăm cu drag, intrarea este liberă.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com