Ziua Internațională a Jazzului – Arad

Jazz Day Arad

Pe 30 Aprilie 2022, sărbătorim Ziua Internațională a Jazzului și la Arad, cu un concert ZOLBERT TRIO urmat de un TimeMachine Party la Cafeneaua Literară Joy’s.
Zolbert este saxofonist, compozitor, producător și totodată ambasadorul smooth jazz din Ungaria.

Saxofonistul, compozitorul și producătorul ZOLBERT, a câștigat mai multe premii importante cu melodii precum „Frappé” în 2013 sau ”Friendship” în 2014. A fost prezent pe scena VeszprémFest în deschiderea concertului celebrei trupe britanice Brand New Heavies. În 2015 a lansat albumul de debut „One“, care a fost inclus de legendarul post de radio american JazzTrax printre cele mai bune albume ale anului și a ocupat locul 10 în Top.
Smooth jazz-ul este un gen de muzică derivat din jazz și este influențat de blues, funk, rock and roll și stiluri de muzică pop (separat sau în orice combinație). Printre cei mai importanți reprezentanți ai genului se află: Kenny G, Ramsey Lewis, Dave Koz, Mezzoforte, Spyro Gyra, Anita Baker, Sade, George Benson sau Peet Project.

Biletele costă 30 lei și pot fi achiziționate începând cu data de 15 Aprilie 2022, în Cafeneaua Literară Joy’s. Consumația minimă în cazul unei rezervări este de 35 RON/persoană.

Sursa: www.facebook.com/events/1366765953793066/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com