Zilele Sectorului 3 – București

Zilele Sectorului 3

Zilele Sectorului 3 – ”O comunitate într-o familie”, vor avea loc sâmbătă și duminică (14-15 mai 2022), în Parcul Titan din București.

Activitățile sunt pentru toate vârstele și vor exista 4 zone de eveniment în care se vor desfășura ateliere educative pentru prichindei, piese de teatru, activități sportive, parade cu artiști de stradă, statui vivante, concerte și o expoziție new media art, în intervalul orar 10:00 – 22:00 (cu pauză între orele 13:00 – 15:00).

Atât tinerii, cât și cei mici sunt invitați în Zona 1 (pe platforma de la intrarea în Parcul Titan, acces din Bulevardul Liviu Rebreanu), acolo unde va exista o expoziție New Media Art, organizată de One Night Gallery. Expoziția le va prezenta vizitatorilor noile medii artistice digitale și modul în care acestea redefinesc conceptul expozițional, aducând componenta de interactivitate.

Zona 2 – Scena de lângă lac din parcul Titan și aleile alăturate, este dedicată atelierelor de creație pentru cei mici, spectacolelor de teatru și artiștilor stradali.

Tinerii sunt așteptați mai ales în Zona 3 – Insula Artelor din Parcul Titan. Acesta va fi spaţiul pentru activităţile sportive şi pentru relaxare. Zona de relaxare va fi amenajată cu elemente boho – chic, hamace, pufi, pături, o bibliotecă cu cărţi şi reviste şi jocuri supradimensionale de echilibru, strategie şi concentrare (labirintul vertical, scăriţa, popice, hashi, 4 in a row, şah).

Pe aleile care se află în spatele statuii Calul Titanilor (Zona 4), Teatrul Masca prezintă, în intervalul orar 16:00-19:00, spectacolul „The Best of Living Statues”, în regia lui Mihai Mălaimare. Decorul și costumele sunt realizate de Sanda Mitache, Adina Mastalier și Anca Albani. Coregrafia spectacolului este realizată de Mariana Gavriciuc, iar regia muzicală de Răzvan Alexandru Diaconu.

Programul complet AICI

Sursa: https://www.primarie3.ro
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com