Zilele municipiului Orșova

Zilele Orșova

MUNICIPIUL ORŞOVA îmbracă haine de sărbătoare şi intră în atmosfera de petrecere începând din data de 12 august şi până în 15 august 2022, la ZILELE MUNICIPIULUI ORŞOVA, ce se vor desfăşura pe platoul din fata Primăriei.
Cu scopul de a continua tradiţia şi de a reda atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan, evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, folclor tradiţional, pop, folk şi muzică uşoară, un tezaur de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi un MEGA PARC DE DISTRACŢII atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Trei zile pline de activităţi recreative, distracţie, concerte şi momente pentru întreaga familie!
Peisajul de sărbătoare va cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, de savori intense şi neaşteptate, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se poate frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării! Cei pasionați de handmade vor găsi obiecte atât tradiționale cu motive populare românești, îi și haine tradiționale, dar și bijuterii lucrate manual cu multă migală.
VINERI – 12 AUGUST
GHIȚĂ CĂLȚUN BRANCU
VALENTIN SANFIRA
ANDREEA VOICA ȘI DEIAN GALENTIN
AUREL TĂMAȘ
PROGRAM CLUBING CU
DJ BEE ȘI MC RAISA

SÂMBĂTĂ – 13 AUGUST
SANDA ARGINT
OVIDIU HOMORODEAN
MARIANA DEAC
SIMI BELEA ȘI TARAFUL
OLGUȚA BERBEC ȘI REMUS NOVAC
PROGRAM CLUBING CU
DJ BEE ȘI MC RAISA

DUMINICĂ – 14 AUGUST
CARMEN IENCI ȘI TARAFUL
MARIANA BOTOACA ȘI TARAFUL
LAVINIA FURTUNĂ
TARAFUL DE LA CLEJANI
PROGRAM CLUBING CU
DJ BEE ȘI MC RAISA

LUNI – 15 AUGUST
MIHALIS – MUZICĂ GRECEASCĂ
CONCERT ANNA LESKO
CONCERT NANE
PROGRAM CLUBING CU
DJ BEE ȘI MC RAISA
FOC DE ARTIFICII

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com