Zaiafet pe Lună – Luna de Jos

Zaiafet-pe-Luna

Zaiafet pe Lună, primul festival Zero Waste din România!

Dragul pentru Pământ ne-a provocat să ne distrăm fără a ne face simțită prezența în natură. Așa s-a născut Zaiafet pe Lună, festivalul care își propune să elimine orice urmă de risipă din organizare, dar și din participare și să lase în urmă doar pași de dans.

ZAIAFET PE LUNĂ se va desfășura în parcul istoric al fostului ansamblu nobiliar Teleki, din localitatea Luna de Jos, la doar 30 de kilometri de Cluj-Napoca, unde pe parcursul a trei zile, ne vom bucura de concerte, ateliere, o zonă de joacă pentru copii, bazar, artă-n codru și dezbateri liniștite, pe teme pregătite.

Pentru ediția din 2022, am pus la cale următoarele:

CONCERTE

Ne vom bucura zilnic de concerte de muzică clasică pe timp de zi, iar serile vor fi acompaniate de concerte acustice, pe malul lacului.

ATELIERE

Vom avea pregătite ateliere de creație, motricitate și muzică, printre care se numără ateliere de reciclare, upcycling, parfumerie, yoga, acroyoga, aerial silk, jonglerie, parkour, tobe africane și altele.

DEZBATERI

Veți putea participa la dezbateri deschise pe teme precum food waste combat, fast fashion, arhitectură sustenabilă, reducerea deșeurilor.

ZONĂ DE JOACĂ PENTRU COPII

Copiii se vor putea bucura și de un spațiu special amenajat, hintă, golf, trasee suspendate, tiroliană și elemente de parkour.

BAZAR

Printre umbrele codrului veți putea descoperi produse artizanale deosebite și să cunoașteți producători și designeri români.

ARTĂ-N CODRU

Vă invităm la o plimbare prin codru, unde veți descoperi lucrările a varii artiști locali.

CAMPING

Festivalul va avea amenajată o zonă de camping, pentru toți cei care doresc să fugă pentru câteva nopți de larma orașului și să se bucure de stele și dimineți liniștite.

ZAIA FOOD & BAR

Pentru o masă gustoasă, veți putea alege dintre o selecție de preparate vegetariene si vegane, acompaniate de infuzii răcoroase.

Evenimentul este unul caritabil, care va susține viitoare întâmplări ale Asociației „Inimioare Fericite”.

Sursa: www.entertix.ro

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com