Tușnad Gastro Blues Fest

Tușnad Gastro Blues Fest

În perioada 10-12 iunie 2022 va avea loc Tusnad Gastro Blues Fest #3, ce se va desfășura în mica stațiune Băile Tușnad.

Un eveniment inițiat de Organizația GeoEcologică ACCENT, în colaborare cu Primaria Băile Tușnad, care se află la a III-a ediție și al cărui scop este dorința de a promova atât blues-ul, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală.

Sub brandul DESCOPERĂ ECO-ROMÂNIA, Băile Tușnad și Împrejurimile face parte din cele 7 destinații de ecoturism ce ofertă numeroase produse și servicii care sunt disponibile pentru iubitorii de natură, de mișcarea în aer liber și de gastronomia locală.

Potrivit organizatorilor, în cadrul Tusnad Gastro Blues Fest vor concerta, în premieră naţională, chitaristul britanic Marcus Bonfanti, legendara trupă britanică Dr. Feelgood,  şi Gisele Jackson din SUA. De asemenea, va reveni pe scena festivalului muzicuţistul maghiar Pribojszki Matyas aka Jumping Matt, alături de trupa sa.
Printre artişltii şi formaţiile autohtone prezente la festival se numără trupa Bruning Blues, Soul Serenade, Florin Giulea Trio şi Zsugya Robert Cristian aka. Southernman Robbie.

Pe 11 şi 12 iunie vor fi organizate câte două sesiuni de gastronomie cu degustare de vin vs. degustare de bere pe zi, în intervalele 12:30 – 14:00 şi 15:00 – 16:30, în cadrul cărora vor fi prezentate atât preparatele pregătite de maeştrii bucătari, cât şi diverse sortimente de vin şi bere potrivite fiecărui preparat în parte, recomandate de somelierii festivalului. Festivalul va găzdui şi o expoziţie de fotografie cu imagini din ediţiile anterioare, precum şi o serie de workshopuri tematice de iniţiere în tainele bluesului. Accesul la workshopuri este gratuit, în limita locurilor disponibile”, au mai spus organizatorii.

Foto: www.visitharghita.com
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com