Târgul de bunătăți, meșteșuguri și voie bună, ¨Straiță Plină¨

Sursa: www.cjbihor.ro

Târgul de bunătăți, meșteșuguri și voie bună, Straiță Plină va avea loc în locul numit ,,Între râuri”, la intrarea dinspre Beiuș pe drumul spre satul Lazuri și este organizat de Asociația Orizont Verde și Primăria comunei Roșia.

Ideea care stă la baza evenimentului este aceea de a pune față în față, producătorul local de produse naturale, făcute cu responsabilitate, cu cumpărătorul informat, aflat în căutarea unor produse autentice, de genul acelora pe care nu le poate găsi în supermarket. Pe lângă clasicele zacuști, gemuri, murături sau siropuri, vizitatorii pot degusta produse proaspete din carne de porc, brânzeturi, produse apicole, pateuri din păstrăv și păstrăv afumat și multe altele.

Ca în fiecare an, pe lângă târg va funcționa și Școala de meșteșuguri, unde atât copiii, cât și adulții vor putea deprinde tainele unor meșteșuguri tradiționale, precum olăritul, țesutul în război, confecționatul zgărdanelor din mărgele, încondeiatul ouălor, confecționarea de instrumente muzicale. Pe lângă acestea vor mai fi și ateliere de animație pentru copii, ateliere de tricotat, ateliere de muzică, atelier de confecționat căsuțe miniaturale, de cățărat pe lăzi de plastic etc.

Să îți fie de folos și nu uita să Fii pe Fază!

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com