Târg de Prier

Târg de Prier Eveniment în București

Meșteri priceputi și artizani aduc cu ei ce au lucrat mai frumos peste an: țesături, opinci, obiecte din lemn cioplit, ceramică de Corund și Maramureș, icoane pictate, obiecte croșetate, zgărdane și bijuterii din pietre semiprețioase, obiecte de decor, veșminte de inspirație tradițională, tablouri, jucării fel de fel și multe altele.

Colecționarii de antichități țărănești și nu numai vă invită într-o lume aparte cu obiecte frumoase și povești pe măsură. Aduc mobilier și unelte țărănești, covoare țesute în război, cămăși, vâlnice, fote și catrințe, paftale și bijuterii, pânză de casă și marame, ștergare și lăzi de zestre, furci frumos decorate, blidare, mobilă veche, porțelanuri și tacâmuri , ceasuri și statuele, alamă și tipsii, numismatică și carte veche, icoane vechi și viniluri.

Vă așteptăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale – miere și zacuști fel de fel, dulcețuri și siropuri, suc de fructe natural și plante aromatice, murături, nucă, prune uscate, fructe, turtă dulce, țuică și pălinci, dulciuri de post, cozonaci și baclavale, ciocolată de casă și doboș, griliaj, albiniță, preparate tradiționale atestate din carne de porc, plăcinte poale-n brâu langoși delicioase, șuberek , brânzeturi, cașuri și cașcavele .

Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță și ardei de post și de dulce, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, gulaș vită, bulz ciobănesc, saramură de crap, păstrăv la grătar, ghiveci de legume, lipii și fel de fel de bunătăți.

Sursa: www.facebook.com/ptaraneasca
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com