SUMMIT INTERNAȚIONAL JOURNALING ÎN EDUCAȚIE – online

Sursa: https://www.facebook.com/events/353676086613287/

Primul Summit Internațional de Journaling în Educație va avea loc online și va reuni specialiști din întreaga lume care utilizează tehnica jurnalului în lucrul lor cu adolescenții și copiii.

La Summit-ul internațional de Journaling în Educație sunt invitați să participe:
✔ profesori și diriginți
✔ directori de școli
✔ consilieri în educație
✔ consilieri în carieră pentru studenți
✔ psihologi și terapeuți care lucrează cu copiii și adolescenții
✔ părinți
✔ elevi și studenți
OBIECTIVUL EVENIMENTULUI
Summitul Internațional de Journaling în Educație este parte a proiectului internațional Journaling în Școli, inițiat de Alexandra Bădiță și Florina Russu în 2020.
După ce jurnalul My First Journal a ajuns la sute de elevi din toată țara, dar și din afara granițelor, am început susținerea orelor deschise cu școli din Brașov, Cluj, Prahova, Iași, Galați, București, Hunedoara.
Prin acest eveniment, venim în sprijinul tuturor profesioniștilor din domeniul educației care își doresc să implementeze exerciții de journaling cu adolescenții și copii, la clasă, la orele de dirigenție, sau în afară.
Invitații din cadrul conferinței sunt experți de talie mondială, care au pus în practică journalingul în diferite situații și vor veni pentru a prezenta studiile de caz, alături de idei și recomandări pentru experiențe benefice cu cei mici.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com