Stand – Up Poetry – Alba Iulia

Stand-Up-Poetry

Sâmbătă, 18 iunie 2022, Alba Iulia devine capitala poeziei tinere, în cadrul celei de-a IV-a ediții a evenimentului Alba Iulia Stand-Up Poetry.

Lansări de carte, expoziție de pictură, recital de chitară, reprezentație teatrală și multă poezie, în aer liber, de la ora 17.00, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, aceasta este oferta organizatorilor pentru iubitorii de vers și rimă.

La evenimentul de sâmbătă, 18 iunie 2022, și-au anunțat participarea 25 de tineri poeți din toată țara.

La ora 12.00, la Art Cafe, vă așteaptă tinerii poeți Antonio Doda (Alba Iulia) și Ioan Coroamă (Iași), care vor lansa volumele de poezie „primele fobii”, respectiv „COLECTIVA”.

După-amiază, de la ora 17.00, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, în cadrul evenimentului susținut de poeții invitați, va performa pentru dumneavoastră apreciatul chitarist Tudor Anghelescu, momentul teatral vă va fi oferit de Laboratorul de C`Arte Teatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, iar tablourile din expoziția care va putea fi admirată pe tot parcursul activităților sunt realizate de artista Cristina Petruțiu, din Alba Iulia.

Sursa: https://urbeamea.ro/

Detalii eveniment
  • Dată începere
    18 iunie 2022 17:00
  • Dată terminare
    18 iunie 2022 20:00
  • Adresă
    esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, județul Alba