SEMIMARATON GALAȚI 2022

Semimaraton Galați

De 9 ani, Semimaraton Galați este un eveniment organizat de Fundația Comunitară Galați, cu scopul transformării în bine a comunității. Implicând resurse și potențial local uman într-un eveniment cu vizibilitate și relevanță, Fundația Comunitară Galați își propune cu prilejul acestei ediții o evoluție atât în organizarea și desfășurarea evenimentului, cât și în ceea ce privește impactul și relevanța acestuia. Obiectivul Fundației Comunitare Galați, prin toate proiectele sale, este de a media energiile și resursele locale, de a conecta sectoare de activitate, companii și organizații – dar mai ales oameni – în proiecte comune, care să aducă un plus în calitatea, prosperitatea și forța comunității gălățene.
Semimaraton Galați servește în primul rând sentimentelor de solidaritate, identitate și colaborare la nivelul comunității gălățene. Prin participarea unor sportivi (atleți sau iubitori de mișcare, adulți și copii) în curse variate ca format, durată și întindere, evenimentul atrage atenția asupra beneficiilor mișcării fizice și, prin aceasta, propune gălățenilor (dar nu numai) un eveniment outdoor în care întreaga familie se poate regăsi. Deși pe 29 mai alergarea e în prim-plan, iar alergătorii profesioniști se bucură de competiția sportivă, ne dorim ca pentru toți cei implicați ziua să fie despre un eveniment care ne scoate din casă pentru a fi, pentru a simți și pentru a acționa împreună.
Dacă ești gălățean, și nu doar, Semimaraton Galați îți arată cum, pentru o dimineață, Galațiul poate fi un oraș „ca afară”. Adică un oraș cu oameni activi, plini de energie, implicați, bucuroși și nu în ultimul rând generoși. Ca alergător, ai parte de o experiență sportivă la cel mai înalt nivel, iar ca susținător, donator sau reprezentant al cauzelor ai șansa să simți nu doar aerul cald al finalului de mai, ci mai ales căldura unor suflete generoase și implicate, care arată că le pasă și că sunt aici pentru fiecare dintre noi.
💙Cauzele pe care le poți susține:💙
✅Asociația Fantasticii Down – Toți sub același soare, fantastici, de la mic la mare!
✅Asociația OM – Ghiozdănelul
✅Asociația Dodoroni – Alături de tata- ateliere de reintegrare socială a deținuților din Penitenciarul Galați
✅Asociația Femeilor Profesioniste – Zâna Măseluță
✅Asociația Lindenfeld – Ajungem MARI și motivați
✅Asociația Openhub – DanubeAir
✅Centrul de zi pentru copii Sfântul Spiridon, Galați – Școala de joacă
✅CNMK STUDIO – CNMK Be Active
✅Family Hope Autism – Aleargă alături de Family Hope Autism

Sursa: https://bit.ly/35KSXax
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com