Semimaraton Brasov Intersport

Semimaraton Brașov

Semimaraton Brașov Intersport este un eveniment dedicat tuturor sportivilor confirmați, dar mai ales celor în devenire.

Pornind din centrul istoric al Brașovului, Piața Unirii, traseul concursului nostru de trail running străbate drumul parcurs de cetele de juni, urmează Drumul Forestier spre Poiana Brașov, de unde se întoarce spre oraș pe potecile care șerpuiesc până pe Tâmpa. După ocolirea muntelui emblematic din centrul orașului, se ajunge din nou pe străduțele sinuoase din vechiul cartier Șchei, pentru ca linia de finish să fie în punctul de start, Piața Unirii.

Este un tur de recunoaștere a împrejurimilor celor mai strâns legate de zona și istoria orașului, un traseu accesibil, echilibrat, la îndemâna oricui, dar suficient de provocator chiar și pentru cei mai buni sportivi.

Încurajăm pe oricine să vină și să fie parte din evenimentul nostru, parte din atmosfera prietenoasă a celei mai ample competiții de profil din regiune. Iar când spunem „oricine”, ne referim cu adevărat la oricine, pentru că avem și cursă de Cros, 10 kilometri. În plus, în lunile premergătoare concursului, organizăm în fiecare zi de duminică alergări de grup, coordonate, în scopul de a cunoaște traseul și a crea un climat plăcut pentru antrenament, oricine fiind binevenit.

Sursa: www.facebook.com/semimaraton
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com