Piața Țărănească și Meșter(Ești) – București

Târg Meșterești București

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 22 iulie, până duminică, 24 iulie 2022, între orele 10,00-19,00 la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizat în curtea interioară a muzeului Național al Țăranului Român din București.

Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei numărul 3.

Meșteri populari și artizani din toate colțurile țării vor fi prezenți cu icoane, obiecte din lemn, țăsături, ii, decorațiuni, ceramică tradițională, costume tradiționale, bijuterii din lemn, sticlă de Murano, pietre semiprețioase, mărgele, hainuțe și jucării pentru copii, săpunuri și cosmetice naturale, pictură pe ceramică, artă sacră, costume tradiționale gorjenești cu găitane de la Gornovița, trandafiri, plante aromatice, arbuști și multe altele.

Anticarii aduc costume populare din Muscel, Bucovina, Banat, Mehedinți, mobiler țărănesc, lăzi de zestre, blidare, unelte țărănești, ceramică veche, covoare țesute în război, paftale și icoane vechi, ștergare și fețe de masă, porțelan, cărți, monede, mobilă, bijuterii, patefoane și diverse obiecte de colecție.

Vă așteptăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale– miere și zacuști fel de fel, dulcețuri și siropuri, suc de fructe natural, nucă, prune uscate, fructi și legume de sezon, turtă dulce, clătite, kurtos kalacs, țuică și pălinci, prăjituri de casă, cozonaci și baclavale, ciocolată de casă și gogoși, suberek, brânzeturi, cașuri și cașcavele.

Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, pește și preparate la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.

Sursa: www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com