ParCult – Sfântu Gheorghe

ParCult

O serie de evenimente, concerte și proiecții de film în aer liber vor avea loc și în luna august pe scena din Parcul Memorial ’56, în cadrul ParCult.

Seria Outdoor Cinema

Cinefilii vor putea viziona o varietate de filme în această lună în cadrul seriei Outdoor Cinema. Filmele vor fi proiectate pe 17 și 24 august de la ora 21:00. În caz de vreme nefavorabilă, acestea vor fi proiectate la Cinema Arta. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului.

Transylvanian Bú Boys: Cântecele lui Jack Cole

Pe 5 august, de la ora 19:00, trupa Transylvanian Bú Boys va susține un concert bazat pe volumul „Cântecele lui Jack Cole” semnat de poetul Kovács András Ferenc. Spectacolul a fost prezentat pentru prima dată în decembrie 1997.

A 15-a ediție a Taberei de Jazz și Muzică Improvizată

Pe 11 august, profesorii taberei vor susține un concert pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu”, iar pe 14 august participanții vor prezenta publicului ceea ce au învățat în timpul atelierului de o săptămână. Biletele pentru concerte costă 20 de lei și pot fi achiziționate la fața locului.

Cimpoierii din Transilvania

Pe 12 august, Cimpoierii din Transilvania îi vor încânta pe iubitorii de muzică medievală. Ansamblul combină melodii din diferite perioade istorice și regiuni ale Europei cu muzica contemporană. Cântecele lor readuc la viață limbi dispărute de sute de ani, iar repertoriul lor combină armonios cântece proprii cu melodii medievale, într-o instrumentație unică.

Concert Slang Gospel Band

Pe 27 august, de la ora 19:00, Slang Gospel Band din Sfântu Gheorghe, alături de corul Voces și de cântăreața Luiza Zan, va încheia seria de evenimente ParCult.

 

Biletele pentru evenimentele din cadrul ParCult pot fi achiziționate de la Casa Municipală de Bilete situată în Piața Libertății, nr. 1, de luni până duminică, între orele 8:00 și 16:00, joi între orele 8:00 și 17:00, și vineri între orele 8:00 și 15:00 (telefon: 0267 312 104). Prețul biletelor este de 20 lei, iar pentru elevi și pensionari 10 lei.

Sursa: www.sfantugheorgheinfo.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com