Open Air Blues in the Garden Festival – Dărmănești

Darmanesti (1)

Open Air Blues in the Garden Festival unde îi vorba doar despre blues. Despre muzica blues.
Este un concept menit să integreze oamenii care vin în zonă în comunitatea locală, să exploreze Valea Trotușului și să-i descopere autenticitatea, unicitatea și frumusețile naturale si pentru câteva zile să simtă că aparțin locului și comunității. Pentru că oamenii inspiră oameni.

Suntem onorați să avem invitați pe Dan Patlansky din Africa de Sud, Kyla Brox și Sam Kelly’s Station House din Marea Britanie, Eliana Cargnelutti și Big Man James din Italia, Meena Cryle & Chris Filmore Band din Austria, Cotton Pickers din Serbia, alături de Trans Express, Othello Trio, Dusty Ride și Stones Free din România. Pentru că începând cu 2022 European Blues Union a decis ca ”Dărmănești jazz, blues festival” să devină Blues Challenge Awarding Festival, câștigătorii European Blues Challenge 2022 – Harlem Lake din Olanda, vor fi deasemeni pe scena de la Dărmănești.
”Călătoria 2022” va fi plină de provocări și acest lucru va continua cu siguranță până în ultima zi a festivalului. Cu toate acestea, ne simțim sufletul plin de bucurie, pentru că provocările dezvăluie întotdeauna, mai mult ca oricând, ce a fost, ce este și ce va fi ”Dărmănești jazz, blues festival”.

Sursa: www.facebook.com/events/997549827491023/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com