Noaptea Privighetorilor – Cluj-Napoca

Noaptea Privighetorilor

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu ➡️Societatea Ornitologică Română (SOR) invită publicul interesat să ia parte vineri, 📅10 iunie a.c., la evenimentul ,,Noaptea Privighetorilor”, organizat pentru a treia oară în 📍 Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia”.

🎼Clasicul duet dintre muzicieni și păsări va avea lor în incinta secției în aer liber a muzeului, de pe str. Tăietura Turcului, din Cluj-Napoca. 🌳

📌Evenimentul va debuta la ora ⏰17:00 cu tururi ghidate ornitologice, ateliere pentru copii și o expoziție tematică cu desenele unor specii de păsări realizate de artistul Zsoldos Márton. Începând cu ora ⏰ 19:00, publicul își va delecta auzul cu un 🎻recital instrumental alături de artiștii Bogdan Bohuș (pian), Teodora Buia (vioară), Fodor Lilla (violă), Diana Stir (violoncel) și Sonia Vulturar (vioară). Aceștia vor interpreta lucrări de: Beethoven, Vaughan Williams, Haydn și Enescu.

Evenimentul nu presupune taxe suplimentare, se achită doar biletul de intrare în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”.

Sursa: www.facebook.com/cjcluj

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com