Miez Festival (București)

Miez Festival

Miez Festival, un concept unic pentru piața de enterntainment locală, debutează în Mai cu un line-up 100% românesc. Prima ediție a Festivalului Miez se desfașoară în perioada 20 – 22 Mai 2020, în București, Șoseaua Străulești Nr. 2.

La mijlocul lunii Mai malul lacului Străulești din București va fi animat de muzică românească.

Daniel Vlad, organizator festival Miez:

Miez Festival este un concept născut din dorința de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale și preferințele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o rețetă diferită, care reflectă multiculturalitatea și identitatea națională.

Prima zi este rezervată muzicii disco din anii ’80 – ‘90. (Vineri 20 Mai – Disco Night) EUGEN RADESCU, JIJI LAZAR, MIRCEA MATEI.
A doua (Sambată 21 Mai – FunkRock Hotel), este ziua trupelor și urcă pe scenă ȘUIE PAPARUDE, PARAZIȚII, VAMA, NIȘTE BĂIEȚI, DAN GEROSU, DJ ȘERBANESKU.
A treia zi (Duminică 22 Mai – Miez) hipstereala este la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor – DAMIAN DRĂGHICI,TARAF DE CALIU,WHITE MAHALA, LIGIA KESISIAN, IULIAN VĂCĂREAN.

Miez Festival va fi și un loc de întâlnire pentru talentul românesc, o scenă în care converg toate artele (instalații de artă, workshop-uri de creație, expoziții de pictură, sculptură), teatru (un workshop de actorie susținut de Vasile Calofir) etc.. Dacă setea de cultură este acoperită de cele de mai sus, de „bucătărie” se ocupă „artiștii în ale gătitului” din zona de Foodtrucks.

Vă așteptăm cu mic, cu mare la aer curat, într-o oază de verdeață pe malul lacului Străulești!
Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing și poate fi cumpărat de la pe Bilete.ro, începând azi.

Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult. Evenimentul este pet friendly.

Sursa: https://www.facebook.com/102481365642041/posts/138518002038377/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com