Mera WORLD MUSIC Festival

Mera Festival

Un festival mic și care se dorește să rămână mic! De ce? Pentru că șura din curtea Szarka nu este foarte mare.
Ai citit bine, festivalul se organizează într-o șură și este dedicat muzicii tradiționale din toată lumea.

Organizatorii din Țara Călatei s-au gândit și la copii și pentru ei șura mică a fost amenajată ca loc de joacă tradițional. Livada este destinată celor ce vor să se destindă într-un hamac. Tururi, povești, expoziții ghidate și concursuri sunt alte ingrediente ce se alătură acestei experiențe inedite.

Ediția din acest an a Festivalului Mera World Music va aduce la Mera în perioada de 4-7 august cele mai renumite vedete internaționale ale lumii de world music.

La singurul festival din șură din Transilvania publicul va avea parte de o serie de adevărate delicatese muzicale: Barcelona Gipsy balKan Orchestra (Spania) aduce sunete din Balcani, Orientul Mijlociu și țărmurile mediteraneene, în timp ce Alostmen din Ghana (câștigător al Premiului Songlines pentru debut în 2021) vine cu o lume groovy de dans energic și melodii africane palpitante​​. Printre invitații festivalului se numără și trupa Interstate Express (USA), cu un mix special de cântece și melodii de dans americane, sau Nasip Kismet (TR, HU) care va aduce influențe muzicale turcești în line-upul din acest an. Trupa Romengo din Ungaria interpretează cântece tradiționale țigănești și cântece proprii, iar Judelman’s Klezmer Kompanye îi aduce împreună pe scena din Mera pe cei mai renumiți muzicieni klezmer ai timpului.

Bilete sunt puse la vânzare și în acest an într-un număr limitat: cele 1000 de abonamente se pot cumpăra pe pagina web a festivalului, www.meraworldmusic.ro.

Nu-i așa că ți-am stârnit curiozitatea?

Sursa: https://clujulcultural.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com