Maramureș ROOKIE TOUR – Baia Mare

WRT Baia Mare

Municipiul Baia Mare va fi săptămâna viitoare gazda circuitului mondial de skateboarding World Rookie Tour. Este vorba despre prima etapă din acest sezon a circuitului WRT în orașul de pe Săsar, în intervalul 09 – 12.06.2022. Capitala județului apare astfel în calendarul oficial al competițiilor de skateboarding, alături de orașe ca Lisabona, Innsbruck, Tokyo, Atena, Manchester, Praga, Budapesta, San Francisco sau Hamburg.

„Circuitul World Rokie Tour este singurul concurs oficial, cu puncte, pentru sportivii sub 19 ani. Pe baza acestui punctaj se stabilește ierarhia mondială la două categorii de vârstă: groms ( sub 16 ani ) și rookies (sub 19 ani).

Formatul concursului din Skatepark Baia Mare este de tip OPEN, la care poate participa orice sportiv sub 19 ani , chiar dacă nu este legitimat la nici un club, sau nu aparține vreunei Federații Naționale. În România nici nu există încă Federație de Skateboarding. Mai spunem doar că la concurs sunt așteptați circa 70 de sportivi din străinătate, dar și din România. Spectacolul este garantat de prezența atleților de top, dornici să urce în ierarhia mondială!

Sursa: https://ziarmm.ro/

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com