MaiFest 2022, Reghin

MaiFest

Respectând tradiția, sărbătoarea va începe la Biserica Evanghelică din Reghin cu o slujbă religioasă, urmată apoi de parada portului popular pe acordurile Fanfarei Municipiului Reghin, iar la final programul artistic. Noutatea ediției din acest an este dată de faptul că locul de adunare nu va mai fi la Pădurea Rotundă ci la Muzeul Etnografic „Anton Badea”.

Fără doar și poate, Maifest reprezintă sărbătoarea cea mai importantă pentru inimioasa comunitate săsească din municipiul Reghin, fiind respectată cu strictețe de peste un sfert de veac în a doua duminică a lunii mai.

„Este cel mai mare și important eveniment al minorității germane din Reghin și împrejurimi, pe care an de an așteptăm să îl celebrăm, prin care dorim să bucurăm comunitatea reghineană cu momente frumoase și interesante și în același timp să păstrăm vii tradițiile săsești. Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri pentru sprijinul acordat. Vă așteptăm cu drag la MAIFEST!”, a subliniat Gerlinde Tămășan, președintele Forumului Germanilor din Reghin.

Sursa: https://www.zi-de-zi.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com