Living Rock – Plaja Tuzla, Constanța

Living Rock

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla!
Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber
Living Rock 2022 va avea loc în weekend-ul 19-21 august, iar primii artiști confirmați în line-up sunt preferații publicului de la ediția de anul acesta: Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma, Robin and the Backstabbers, Silent Strike, Luiza Zan, Bogdan Simion! Bineînțeles, lista formațiilor nu se oprește aici și vom anunța nume noi în curând – fiți pe fază!

⛺ 𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 & 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗻𝗴
Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe 3 zile sau bilete de o zi. În luna decembrie, abonamentele de 3 zile au preț special early bird de 199 de lei.
Accesul în camping-ul Living Rock se face pe baza unui bilet de camping în valoare de 20 de lei per persoană, valabil în toate cele 3 zile de festival.
Camping-ul este destinat și celor care vin cu rulota. Taxa de acces pentru o rulotă este de 50 de lei pe toata durata festivalului. Persoanele care vor sta în rulotă trebuie să își achiziționeze și bilete de camping în valoare de 20 de lei de persoană, valabile în toate cele 3 zile de festival.

Sursa: https://www.facebook.com/events/276917491132231
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com