Karpatia Horse Show – Florești, Prahova

Karpatia Horse Show Florești

Pentru revenirea din 23 – 25 Septembrie 2022 a Karpatia Horse Show, editia a VII-a, construim experiente cu note zilnice distincte. Va invitam la cel putin 3 calatorii diferite pe parcursul evenimentului.

Vinerea timpul se dilata, e ziua destinderii totale dupa o saptamana de munca. Proba sportiva cea mai rafinata, cea de dresaj, va fi continuata intr-un program extins spre seara cu un concert sub egida: Scena Micul Trianon. Cea mai buna sugestie pentru ceea ce pregatim e sa reamintim concertul Luizei Zan si Ploiesti Jazz Trio cu proiectii pe Palat ale architectului vizual Ion Cotenescu.

Sambata e ziua adrenalinei sportive: proba de Cross Country alaturi de proba de maraton pentru atelaje cu 2 cai au devenit unele dintre atractiile principale ale publicului. Este si momentul cel mai bun pentru explorarea domeniului in tandem cu urmarirea parcursurilor de tip cross; in 2022 aducem incitatia in inima spectatorilor:
-parcursuri redesenate cu treceri multiple prin zonele favorite publicului,
-un pasaj spectaculos prin centrul zonei de agrement adiacente arenei principale,
–obstacole cu design creativ realizate impreuna cu partenerii nostri – potenteaza spectacolul hipic si devin tinta predilecta pentru cadre memorabile.

Duminica este ziua exuberantei si a imaginarului. Probele se desfasoara exclusiv in interiorul arenelor, in atmosfera specifica tribunelor pline de spectatori, si vor fi completate cu show-uri ce emana eleganta si dezinvoltura echitatiei:
– 10 mari maestri ai atelajelor cu 2 si 4 cai se dueleaza in incitante concursuri demonstrative si apoi reunesc in show-uri galopante si spectaculoase.
– Prezentari vestimentare sau de accesorii care sa inspire domnii si doamnele spre o viata plina de forme si culoare. In cadrul ultimei editii colectia de palarii si tinute originale ale lui Catherine Chapeaute sau ‘personajele’ propuse de Corina Leca au delectat publicul.

Sursa: www.bilete.ro/

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com