Jazz on the River – Timișoara

Jazz on the river Timișoara

Jazz on the River  – Un nou eveniment marca SLJazzing in Timișoara

Dragi iubitori de jazz, a venit momentul sa ne pregatim pentru un nou eveniment marca SLJazzing – Jazz on the River – ce va avea loc in data de 17 Septembrie, in Timisoara!
Evenimentul va consta intr-o plimbare pe raul Bega, la bordul faimosului vaporas „Pelican”, in ritmuri de jazz create de Jack Randle, invitatul nostru special din Marea Britanie, a carui voce aminteste de cea a faimosului Frank Sinatra.
Debutul evenimentului va avea loc la ora 19:00, cand ambarcatiunea va pleca din zona D’arc, si anume de pe malul din imediata apropiere a Podului Mitropolit Andrei Saguna.
Fiecare participant va avea loc la masa si va avea ocazia sa isi incante papilele gustative cu delicatese pregatite special de catre cei de la Homemade.

Si pentru a ne mentine hidratati in timpul evenimentului, vom avea la dispozitia apa oferita de cei de la Aura, precum si vinurile aduse de Cramele Recas.
Mai mult decat atat, vom avea si un invitat special in persoana un somelier al Cramelor Recas, care ne va spune povestea fiecarui vin in parte.

Evenimentul se va intinde pe o durata a cel putin trei ore, timp in care ambarcatiunea va naviga pe raul Bega de unde ne vom bucura de un apus de soare frumos pe acorduri de muzica jazz live, urmand sa se intoarca la punctul de pornire.

Nu uitati sa va rezervati din timp biletele! Va asteptam cu drag!

Sursa: www.facebook.com/sljazzing/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com