INKcredibil – Cluj-Napoca

INKcredibil Cluj-Napoca

INKcredibil – primul art-tattoo expo organizat de către galeria TothemArt, în cadrul proiectului artă in cartiere, ce are ca scop aducerea artei și consolidarea culturii în cartierele clujene.
În cadrul evenimentului, în perioada 4-14 August, publicul poate viziona o selecție amplă de lucrări de artă semnate de artiștii galeriei noastre, precum și un live performance susținut de tattoo artiștii KORB, Macab si Yami Kawaii în perioada 4-7 August.

Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă, daca la început se realiza cu ajutorul unor ustensile din os, care aveau aspectul unor dălți zimțate, modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani, în zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva. Tatuajul este practic introducerea de tuș într-un strat superficial al pielii, astfel putându-se crea diferite motive.
Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib, acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică.
Vino si susține artiștii locali și alătură-te mișcării TothemART-arta în cartiere.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cultură Urbană Cinema Dacia pe strada Bucegi nr. 11, iar accesul publicului se va realiza gratuit, respectându-se normele în vigoare.

Sursa: www.facebook.com/tothemart/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com