Festivalul Hangariada

Festivalul Hangariada

Între 27 și 29 mai 2022, Asociația Blueberry și Barbă Lată Events, cu sprijinul Aeroclubului „Alexandru Matei”, organizează la Iași festivalul Hangariada, singurul eveniment din țară care combină, timp de trei zile, show-urile aviatice, arta și muzica.

După o pauză de doi ani, cauzată de situația pandemică, Hangariada, unul dintre cele mai iubite festivaluri din zona Moldovei, revine și aduce noutăți. Se întâmplă cu toate măsurile de siguranță și reglementările în vigoare, dar mai ales cu tot dorul purtat în suflet în toată această perioadă de hangarieni.

„La ediția anterioară au participat aproape 22.000 de oameni, atât ieșeni, cât și turiști din întreaga țară, veniți fie să se bucure de festival, fie să profite de ocazia de a sări cu parașuta. Pentru ediția aceasta, am răspuns și mai atent nevoilor publicului și am adus diversitate în ceea ce privește activitățile, rămânând totodată concentrați pe „artă și zbor”, esența festivalului, la care se adaugă și concertele live de pe aerodrom”, spune Adrian Narcis Macovei, co-organizator Hangariada.

Timp de trei zile de mai, festivalierii prezenți la Hangariada vor avea parte de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu parașuta, concerte cu muzică live de la artiști locali și naționali, expoziții și instalații de artă, cel mai mare parc de joacă pentru copii din zona Moldovei, zone de relaxare, zone de mâncare și băutură, artizani și multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

Hangariada este un festival de artă, muzică și zbor, organizat în fiecare an la Iași, cu sprijinul și găzduirea Aeroclubului României. Ediția de anul acesta va impune, pe lângă măsurile de siguranță, și achiziționarea unui bilet, care oferă acces la activitățile din interiorul festivalului.

Sursa: www.hangariada.ro
Detalii eveniment
  • Dată începere
    27 mai 2022 10:00
  • Dată terminare
    29 mai 2022 18:00
  • Adresă
    Iași, județul Iași
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com