Green Ties-Water Fest Tour

Green Ties-Water Fest Tour

Pentru a promova Water Fest Ceahlau 2022, trupa Green Ties, organizatoarea festivalului aflat la a IV a ediție, împreună cu Asociația Green Ties au dat startul unui turneu național.

Water Fest este un festival ce promovează muzica și sporturile nautice, având susținerea Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 ca parteneri în Alianța Apele Unite ale României din 2019. Competiția de vâslit canotci 10+1 este parte integrantă în acest festival inedit prin formă și conținut.
,, Am ales această formă de promovare pentru că ne dorim să interacționăm cu publicul nostru, care este și publicul festivalului, cât mai des posibil. În cei 15 ani de existență a trupei am reușit să atragem lângă noi atâția oameni încât atunci când am organizat prima oară festivalul în 2018 a fost un lucru firesc. Trebuia să facem cumva să adunăm tot publicul care ne iubește, măcar o dată pe an la un loc, pentru a ne putea bucura de natură și de prieteniile legate în atâția ani. Încercăm să ajungem în cât mai multe orașe și să vindem cât mai multe bilete, pentru ca acest festival să rămână independent, să se autosusțină. În festival avem ca invitați artiști din rock, folk si blues, pe care încercăm cu tot ce putem să îi susținem prin organizarea festivalului, să ținem vie ideea de unitate între artiști “ – Green Ties.

Sursa: https://bit.ly/37pf5Yq
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com