Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș – București

Flori pentru Pitiș

Flori pentru Suflet – Remember Florian Pittiș 2022 își propune să reia tradiția festivalului în aer liber dedicat memoriei lui Motzu’ Pittiș.

Este ediția cu numărul 8 a acestui eveniment, probabil cel mai important din zona folkului în capitală, chiar dacă el include și inserții rock, pentru că Motzu’ a însemnat și folk (ca promotor, dar și ca membru în supergrupul Pasărea Colibri), dar și rock sau blues și, evident, teatru și poezie. Sunt tânăr, Doamnă! e o emblemă pentru Omul și Artistul Florian Pittiș, dar nu uităm nici Ultima scrisoare, Nastratin Hogea sau Corydon.

Program Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș 2022
Sâmbătă, 4 iunie

Marius Matache (trio)
Maria Gheorghiu & Radu Grațianu
Dinu Olărașu
Berti Barbera & Nicu Patoi
Mike Godoroja & the Blue Spirit
Alifantis &ZAN
Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro (electric).
Duminică, 5 iunie

Paul Tihan
Marius Bațu
Zoia Alecu
Ilie Stepan & Horea Crișovan
Mircea Vintilă & Brambura
Alina Manole (Cvartet)
Ducu Bertzi & friends
Mircea Baniciu&Band.
Artiști din generații diferite, colegi de scenă și prieteni de-ai lui Motzu’, dar și tineri care poartă în suflete spiritul de libertate pe care acesta l-a promovat prin tot ceea ce a făcut. Un moment special va fi dedicat lui Victor Socaciu.

Prezentatorul evenimentului Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș va fi George Miron. Spectacolele din cele două zile de festival au loc în intervalul orar 18.00 – 22.00, accesul este liber. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina web a Primăriei Sectorului 3.

Sursa: https://www.foreverfolk.com/

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com