Fiii satului Comunei Păuca

Fiii satului Păuca (1)

În 6-7 august Primăria Păuca își cheamă fiii acasă pentru a VII-a ediție a evenimentului „Fiii satului Comunei Păuca”.

Era anul 1309 cand Comuna Păuca era atestată istoric și iată că în anul 2022 ținutul deluros strabătut de râul Secaș își continuă povestea idilică în Podisul Târnavelor. Ca și în celelalte localități rurale din sudul Transilvaniei datinile și obiceiurile se regăsesc la aproape orice sărbătoare și moment al vieții. Din 2016 la toate aceste tradții s-a mai adaugat un eveniment – care este menit să îi readucă în vatra strămoșească pe toți cei care au plecat din comuna împietrită în timp dar în același timp aflată printre cele mai moderne comune din judet Sibiu – “Fiii satului comunei Pauca.
Fii Satului sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, în 6 și 7 august în curtea din spatele primărie la două zile cu multă voie bună, cu muzică populară, dansuri și gastronomie tradițională. Nu vor lipsi nici concertele de fanfară sau dansurile săsești, care întregesc zestrea culturală a Comunei Păuca.

Pentru a diversifica programul și a vă oferi o gamă cât mai variată de spectacol artistic, sâmbătă 06 august, vor urca pe scena Ansamblul Iskra (Bulgaria) și Compania Folclorica Del Bernal (Mexic).

Sursa: https://sibiulinimagini.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com