Festivalul Rachiului – Sânpetru Mare

Rakijada Sâmpetru Mare

Festivalul Rachiului se întoarce la Sânpetru Mare. Ediţie jubiliară, a X-a, “Rakijada” se va desfăşura sâmbătă, 6 august, iar surprizele nu vor lipsi.

Cazanele de rachiu de prună dau din nou în clocot la Sânpetru Mare, astfel că, după doi ani de pandemie, se întoarce şi “Rakijada”. Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva „păcimaşi” sponsori.

Nu vor lipsi concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul în sac”.

Cât despre programul artistic, la 18:30 va fi parada portului popular si la ora 19 spectacol internaţional de folclor cu: Ansamblul Buducnost 1984 din Dobanovci , Serbia, Ansamblul Mladost din Timişoara, Ansamblul Iorgovanul Comloşan din Comloşul Mare si Ansamblul Plavi Delia din Sânpetru Mare.

Punctul forte al spectacolului, un concert extraordinar al cântareţilor din Serbia Aleksandar Aca Ilici si Biljana Ieftici !

“Doar un lucru vă mai spunem- nimeni nu scapă „nepremiat”! Mai ales concurenţii!!! Vă aşteptăm cu drag şi pahare pline la Sânpetru Mare”, mai anunţă organizatorii.

Sursa: https://debanat.ro/
Rakijada Sâmpetru Mare program
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com