Festivalul Mucenicilor – Galați

Sursa: www.autenticevents.ro

Primăvara sosește la Galați cu bucate alese, la FESTIVALUL MUCENICILOR, și organizatorii promit să bată orice record în materie de Mucenici!!
Cel mai lung lanț de mucenici din țară va fi realizat la Galati, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la FESTIVALUL MUCENICILOR, din perioada 09 – 13 martie.

”Cei care nu și-au făcut alte planuri, pot veni să se răsfețe cu tot felul de preparate tradițional românești, gătite de maeștrii noștri bucătari ca la mama acasă, tocănițe gustoase la ceaun, păpricaș și ostropel, tocană de oaie și sloi de la stâna lui Nicolae Ciobanul de la Vințu de Alba, pomana porcului, tocăniță de berbecuț, pastramă aromată gătită în toate formele, sute de mititei, cârnați din porc, vită și vânat toate acestea stropite cu vin, bere și licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere” – anunță organizatorii.

Nu vor lipsi nici deserturile, cheesecake-uri și prăjituri cu fructe și ciocolată, cozonaci și plăcinte din toate colțurile tării.

De asemenea, vă așteaptă și meșteri populari renumiți, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual cu multă măiestrie.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com