Festivalul Lavandei 2022 – Mădăraș, Mureș

Festivalul lavandei

Festivalul Lavandei 2022!

Zilnic începând cu data de 25 iunie până în data de 17 iulie 2022, (posibile modificari de dată, in funcție de vreme si inflorirea lavandei) o să fim prezenți în fiecare zi intre orele 10 – 21, pe câmpul cu lavandă.
Vă întâmpinăm cu multe decoruri pentru fotografii, un stand cu produse pe bază de lavanda, bauturi răcoritoare, produse traditionale, etc.

Ce puteți găsi/experimenta în weekend-uri la noi?
1. Standuri care o să servească: – băuturi răcoritoare, mâncare tradițională și specialități, înghețată, kurtos, langos, cafea, etc.
2 Tobogane gonflabile pentru copii.
3. Plimbări cu căruță lângă lanul cu lavandă.
4. Picnic cu familia, pe deal, lângă lanul de lavandă pe o pajiste verde.
5. Vă punem la dispozitie mai multe decoruri la care o sa aveti acces pt fotografiile propri si asta cu bucuria de a fi prezenți pe unul dintre cele mai mari câmpuri de lavandă din țară, cu o suprafață de 50.000 metri pătrați (cât 10 terenuri de fotbal).
– aveți nevoie doar de un telefon mobil, buna dispoziție, creativitate… iar ce mai e necesar pentru o poză de neuitat, va este oferit de natură.
6. Ședințe foto profesionale cu fotografii nostri, in weekend-uri. Fotografiile o sa le puteti descarca dupa 2-3 zile de pe un link de download! ( sedintele pot fi de familie, fashion sau cu mai multe persoane, logodna, save the date, trash the dress etc.)- Costul 200 ron/20-30 fotografii editate.
7. Zeci de locuri de campare cu cortul personal sau rulota, chiar lângă lavandă pe o pajiste de lucernă. Experiența de a te plimba seara prin lavandă, prin sat sau de a te trezi dimineața și a bea cafeaua lângă lavanda, credem ca este de neegalat! (costul este de 50 lei/cort/noapte, 100ron/rulota/noapte, -plus buchetul de flori a cate 15lei/pers; veti avea inclusa parcarea pt masini, apa potabila si toalete ecologice).
8. Shopping in natură :)- de produse pe baza de lavandă direct de la noi ca și producatori.
Costul total: fiecare participant cu vârsta de peste 12 ani va achiziționa un buchet de lavandă în valoare de 15 lei la punctul de intrare de langa lavanda. In acest cost aveti inclusă și parcarea gratuita pentru toata ziua, accesul la decoruri in lanul cu lavanda, acces in zona picnic si relaxare.

Vă așteptăm cu drag!

Sursa: https://www.facebook.com/events/706042653879037/706042670545702/
Detalii eveniment