Festivalul Langoșului – București

Afis-Langos

FESTIVALUL LANGOȘULUI își deschide porțile, de vineri, 17 iunie, şi până duminică, 19 iunie, în PARCUL IOR, ZONA BISERICA MARAMUREŞEANĂ.

O paradă de langoşi vor face deliciul publicului, în toate formele și pentru toate gusturile, pregătiţi după rețete tradiționale românești, dulci sau sărați, cu brânză, smântână, dulceață, ori ciocolată, sau după rețete inedite din bucătăria modernă, pot fi savuraţi în cadrul acestui eveniment gastronomic care reunește bucătari și producători din toate colțurile țării.
Ți-e dor de langoşii pufoşi, făcuţi în casă, unul din cele mai iubite preparate pe care îl așteptai cu nerăbdare și entuziasm? Redescoperă gustul copilăriei într-un festival de rețete delicioase de langoşi.

Te așteaptă un weekend întreg cu o mulțime de tipuri de langoşi: mici sau mari, langoși tradiționali cu smântână, usturoi și telemea, langoși de sezon cu smântână dulce și dulceață de căpșuni sau de cireșe, langoși cu ciocolată, cu dulceață, sortimente irezistibile pentru toate gusturile, pe care le gătim cu drag, după rețetele bunicii.

Și pe lângă langoși, sute de alte bunătăți!

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com