Festivalul Frigăruilor București

Festivalul frigăruilor

Nu ştim cine a inventat frigăruile, dar bine le-a făcut! Că se numesc skewers, souvlaki, șiș kebab ori satay contează mai puțin. Important este că le vom ridica la rang de artă la FESTIVALUL FRIGĂRUILOR, weekendul acesta în Parcul IOR.

Un festival excepţional, al gusturilor şi culorilor nenumărate, o promisiune a unei experiențe culinare inedite, o poveste a pasiunii pentru cărnurile gătite „de-adevăratelea” vă aşteptă weekendul acesta în Parcul IOR, la FESTIVALUL FRIGĂRUILOR.

De vineri, 24 iunie, şi până duminica, 26 iunie, vă vor întâmpina maeştri bucătari îmbrăcaţi în ii tradiţionale româneşti, şi domniţe bucătărese iscusite cu coronite împletite din sânziene, aşa cum este tradiţia în SĂRBĂTOAREA SÂNZIENELOR, ce vor „defila” în fata vizitatorilor cu un show culinar, mii de frigărui colorate şi înmiresmate din cărnuri fel de fel: frigărui din muşchiuleţ porc, frigărui de pui, berbecuţ, asortate toate cu legume proaspete, cu porumb, ardei, ceapa albă sau roşie, ciuperci după gustul fiecăruia.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com