Festivalul Ecvestru Negreni

festival-ecvestru-negreni

Pasionații de cai din toată România își dau întâlnire, sâmbătă, 9 iulie, la Festivalul Ecvestru Negreni – Cluj. Evenimentul este la prima ediție, iar organizatorii se așteaptă la o mulțime de spectatori. Probele la care caii vor fi supuși, dar și expoziția de frumusețe cabalină sunt magnet pentru cei mici și nu numai. Puteți petrece o zi perfectă în natură, cu tot ce este nevoie, și asta pentru că organizatorii s-au gândit la confortul tuturor participanților, fie că vorbim de spectatori, cabaline ori proprietarii acestora.

Intrare liberă!

Evenimentul începe la ora 10:00, sâmbătă. Aproximativ 100 de cai din toată țara vor ajunge la Negreni. Festivalul va avea trei probe unde superbele exemplare vor putea fi admirate.
La eveniment găsești mâncare proaspătă și delicioasă, apă, sucuri, cocktailuri, limonadă, bere și tot ce este nevoie pentru o sâmbătă perfectă în natură.
Ziua următoare după festival, adică duminică, la Mărișel, are loc sărbătoarea de la Crucea Iancului, unde mii de participanți sunt așteptați.

Sursa: https://infohuedin.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com