Festivalul de Folclor Ceahlăul – Piatra-Neamț

Festival Ceahlăul Neamț

Festivalul de Folclor Ceahlăul se desfășoară în perioada 5 – 7 august la Piatra-Neamț.

Spectacolul de deschidere al celei de a XXIII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul” îi va avea drept invitați de marcă pe membrii Ansamblului etnofolcloric „Ștefan Vodă”, cei veniți tocmai de la Căpriana, raionul Strășeni, Republica Moldova, pentru a cânta și a încânta publicul nemțean.
Va avea loc vineri, 5 august 2022, la ora 19:00, în spațiul generos al Curții Domnești din Centrul istoric al municipiului Piatra-Neamț.

Închiderea celei de a XXIII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul” va reprezenta un adevărat regal folcloric. Alături de grupurile participante la această veritabilă sărbătoare a jocului, cântului și portului popular – Grupul de folclor „Alianza” din Saltillo (Mexic), Grupul folcloric „Jepun Bali” (Indonezia), Ansamblul ,,Cervona Kalena” din localitatea Negostina (Suceava), Ansamblul folcloric „Búzavirág” (Brașov), Ansamblul folcloric „Brâul roșu”, Ansamblul de dansuri „Efthymos” și grupul vocal „Dionysos” (ambele din Brașov), Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” – vor urca pe scena Festivalului îndrăgiții interpreți ai folclorului românesc, Ionuț și Doinița Dolănescu.
Evenimentul se va desfășura duminică, 7 august 2022, începând cu ora 19:00, în spațiul generos al Curții Domnești din Centrul istoric al municipiului Piatra-Neamț.

Sursa: www.facebook.com/CulturaNeamt
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com