Festivalul Baclavaua de Aur – Mangalia

Baclavaua de aur Mangalia

Festivalul „Baclavaua de Aur” – „Altın Baklava Festivali” va avea loc în perioada 29-30 iulie, în Piața Republicii, din Mangalia.

În cadrul primei ediții a evenimentului, cu începere de la orele 17:00, vor avea loc prezentări de produse tradiționale turcești, un spectacol artistic, dar și multe alte surprize.

Potrivit organizatorilor, spectacolul artistic de vineri va fi susținut de Ansamblul de dansuri turcești „Fidanlar”, din Constanța.

Sâmbătă, 30 iulie, programul va continua cu Ansamblul „Tuna” din Tulcea, iar la ora 14:00, va avea loc și o demonstrație de pictură pe apă „EBRU”, în incinta Bibliotecii Municipale.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, pe platoul din fața Casei de Cultură se vor monta patru corturi mari, unde vor fi amenajate standurile cu produse tradiționale, precum: plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi bineînțeles nelipsitele baclavale. În semn de recunoștință pentru cei care vor pregăti delicioasele preparate tradiționale turcești, organizatorii festivalului vor acorda acestora diplome de participare.

Sursa: www.facebook.com/primariemangalia/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com