Festival la nisip – Olimp

Festivalul la Nisip Olimp

Festival la nisip – oaza de divertisment de la Olimp
Iată că sudul litoralului romanesc, unde se desfaşoară tot mai multe evenimente, devine principal punct de atracţie pentru turişti.
In fiecare seară, într un loc din staţiunea Olimp, e animaţie maximă. In oaza de distracţie de la Phoenicia blue view, vizitatorii revin mereu cu bucurie căci spectacolul pentru copii urmat de cel pentru adulți, alături de ,,Festivalul la nisip” care găzduieşte colecţionari de antichităţi din Oradea, Baia Mare, Cluj, Timişoara, Craiova, Bucureşti, precum şi creatori handmade veniţi din toata ţara, crează o adevărată atmosferă de vacanţă.
Cu siguranţă oricine găseşte ceva interesant aici , căci paleta de oferte este foarte variată. Găsiţi bijuterii vintage anii 50/60, obiecte decorative, ceasuri si pendule, carţi, tablouri, mobilier vechi recondiţionat, cristale brute sau incastrate in bijuterii, bijuterie contemporană, ibrice si diverse vase din cupru, cosmetice naturale, obiecte din răşină epoxidică, pictură pe faţă, codiţe împletite, rochii din colecţia unei firme autohtone, poşete unicat şi diverse articole din piele realizate de creatori români, haine pictate manual, dulciuri traditionale de casa, etc
Organizatoarea, Mirela Dogaru, precizează ca este cel mai mare şi de lungă durata festival de pe litoral. Evenimentul este deschis in fiecare zi, între orele 16-23, până pe 10 septembrie.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com