Feeric Fashion Week – Sibiu

Fashion week Sibiu

Feeric Fashion Week, săptămâna modei de la Sibiu.

Prezentările de modă debutează în 21 iulie, la ora 13, cu un show neconvențional, într-un spațiu atipic, pe spirala ce leagă etajul I de etajul secund al centrului comercial Promenada Sibiu.
La ora 16, pe pasajul pietonal de pe strada Manejului – Alist Designers boutique revine la Feeric Fashion Week cu o nouă selecție de piese ale designerilor români.
Ultima prezentare a zilei va duce publicul și invitații pe scările superbe ale Palatului de Vară Brukenthal din Avrig. Prezent pentru a patra oară la Feeric Fashion Week, brandul RAMELLE va prezenta la Avrig colecția Infinity.

Vineri, la ora 13, la Cinegold, în Feeric Venue, studenți în design vestimentar din România, Polonia și Italia își vor prezenta lucrările rezultate din anii de studiu într-un show colectiv de amploare.
La Cinegold va avea loc o instalație vizuală, intitulată Acasă, la origini – Țara Făgărașului, o amplă campanie de recuperare identitară a portului tradițional din România și din teritoriile locuite de români, așa cum este el purtat și păstrat în zilele noastre.
La ora 18. La ora 20, pe terasa Promenada Sibiu invitaților și spectatorilor și se va dezvălui colecția Synergia.

Sâmbătă, ultima zi a prezentărilor de modă din cadrul Feeric Fashion Week, începe la ora 13 cu două prezentări stradale, pe coama străzii Centumvirilor din Centrul Istoric.
De pe Centumvirilor „caravana” Feeric se mută în decorul industrial al fabricii Boromir, unde în spațiul geometric de la ultimul etaj al fabricii vom vedea o nouă colecție semnată Bianca Popp, cel mai longeviv designer prezent la Feeric Fashion Week.
Prezentările de modă se încheie cu cel mai așteptat eveniment al săptămânii modei de la Sibiu, Gala Feeric. Pentru prima dată de la înființare, Gala nu va avea loc în Piața Mică ci în curtea Bisericii Evanghelice din Piața Huet. Va fi o gală plină de fast și de surprize, cu muzică de calitate și șapte prezentări de modă care mai de care mai spectaculoase. Ca în fiecare an, amfitrionul galei va fi vedeta TV Cosmina Păsărin.

Sursa: https://urbeamea.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com