Farmecul Copiilor, Câmpulung

Farmecul Copiilor

Primăria Municipiului Câmpulung și Casa de Cultură ”Tudor Mușatescu”, organizează miercuri, 1 iunie 2022 , în Piața Primăriei Municipiului Câmpulung, evenimentul cultural – artistic ”FARMECUL COPIILOR”, ediția a II-a , cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.
Ora 11.30 – Program artistic
Susținut de elevii Cercurilor de specialitate din cadrul Casei de Cultură “Tudor Mușatescu”: muzică ușoară -„Musicals”, muzică populară -„Mlădițe Muscelene”: Maria Ghiorghițoiu, Adelina Moiceanu, Bianca Popescu, grupul vocal “Mugurașii de la Schitu”, dansuri populare – Ansamblul „Carpați Junior”, Trupa de teatru de păpuși “Miradoniz” și grupul vocal “Arlequin” al Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel”.
Se va organiza o expoziție cu desenele realizate de participanții la ediția de anul trecut a concursului de desene “Farmecul Copiilor”.
Ora 12.00 – Concurs de desene pe asfalt
În cadrul evenimentului va fi organizat concursul de desene pe asfalt “Farmecul Copiilor”, având ca temă “Natura și mediul înconjurător prin ochii de copil”.
Vor participa elevi de la instituțiile de învățământ din Municipiul Câmpulung: Școala Gimnazială „Theodor Aman”, Colegiul Național Pedagogic “Carol I”, Școala Gimnazială „Nanu Muscel”, Școala Gimnazială „Sfântul Iacob”, Școala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”, Colegiul Național „Dinicu Golescu” și Școala Gimnazială “C.D. Aricescu” .
Ora 14.00 – Festivitatea de premiere a concursului de desene pe asfalt
Invitați surpriză Trupa de animație “Hai Hui”, care va susține un spectacol de divertisment (clowni, prințese și alte personaje îndrăgite de copii) și vor distribui în Piața Primăriei și în toate cartierele, baloane colorate copiilor din Municipiul nostru.
În perioada 27 mai – 02 iunie se va amenaja în Centrul municipiului (în fața Clubului ARO) un Parc de distracții pentru copii.

Sursa: https://www.facebook.com/114294514491244/posts/151041444149884/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com