Făgăraș Fest

Sursa: www.carpathia.org/ro/

Un Festival deschis, generos, mixând nume prestigioase ieșite din avangarda naturii: patrimoniul verde, biodiversitatea, fauna sălbatică, autenticitatea culturii noastre locale.
Avem o moștenire naturală unică în Europa și acces nelimitat la ea. O vom celebra în fiecare an la Făgăraș Fest. Cu respect, cu responsabilitate, în armonie cu ceea ce ne înconjoară, adaptând tonul și muzica la adevărată încântare oferită de Natură.

Făgăraș Fest este un festival comunitar sustenabil, fără scop patrimonial, o experiență inedită în România, rezultatul unei bunei colaborări între două organizații de mediu și comunitatea locală, o invitație pentru a aduce oamenii împreună, ca susținători ai Munților Făgăraș și ai ariilor protejate din România.

Făgăraș Fest celebrează Natura și Oamenii ce trăiesc la poalele munților Făgăraș. Evenimentul face parte din inițiativa Fundației Conservation Carpathia și a ProPark – Fundația pentru Arii Protejate de a promova unicitatea și frumusețea zonelor naturale din România și de a atrage atenția asupra importanței protejării celor mai întinse păduri sălbatice de pe continent, în beneficiul oamenilor și al naturii. Dar și de a ajuta comunitățile locale să găsească soluții pentru producerea și promovarea produselor locale de calitate și păstrarea acestui peisaj rural deosebit.

Să îți fie de folos și nu uita să Fii pe Fază!

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com