Craiova Summer Fest

Craiova Summer Fest

Craiova Summer Fest vă aduce weekenduri pline de viață și distracție!

Zeci de evenimente cu tinerii artiști craioveni, dar și cu trupe cunoscute pe plan național sunt programate, la Craiova, începând de VINERI, 8 IULIE și până LUNI, 15 AUGUST 2022.

Pentru vineri, 5 august 2022, Casa de Cultură a Studenților a pregătit o serie de spectacole care vor debuta, de la ora 19.00, cu un recital muzical. Seara va continua pe ritmuri de dans și în compania trupei locale “Old School Band”.

În ziua de sâmbătă, 6 august, pe scena din Piața Frații Buzești vor urca, de la ora 19.00, copiii talentați de la Palatul Copiilor, ce vor susține un spectacol muzical. De la ora 20.00, Alina Amon va încânta spectatorii din Centrul Vechi cu un concert de muzică folk, iar de la ora 21.00, craiovenii vor putea urmări un DJ Live Set al lui Mihai Ciobănescu.

În ultima seară din acest week-end, duminică, 7 august, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol inedit de muzică și poezie, un concert “cover music” susținut de Ingrid Mirea, urmat de o reprezentație a trupei de teatru comunitar “Alt EU”, în organizarea Casei de Cultură a Studenților din Craiova.

De vineri până duminică, pe toată perioada verii, până pe 15 august 2022, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfășura în Centrul Vechi din Craiova spectacole organizate cu sprijinul instituțiilor de cultură din municipiu.
În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suferi modificări.

Sursa: www.facebook.com/PMCraiova
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com