Concert ENIGMA, Cluj-Napoca

Concert Enigma Cluj

Trei nominalizări la Premiile Grammy, 120 de milioane de discuri vândute, peste 100 de aur și certificări de vânzare a albumelor de platină și aceasta este doar partea vizibilă a misterului Enigma.

În ciuda acestor cifre, proiectul nu a apărut niciodată în emisiuni live și nici în turnee.

„Sadeness”, „Return to Innocence”, „Gravity of Love” și multe alte hituri vor fi interpretate live de membrii enigma originali Andru Donalds, Angel X și Fox Lima ale căror voci sunt familiare multor melodii Enigma vor interpreta ca „Original Enigma Voices” pentru prima parte a unui turneu mondial care va începe in primăvara anului 2022. Acompaniat de o orchestră de coarde și o trupă live, spectacolul este un spectacol de doua ore cu majoritatea hiturilor de top Enigma și a melodiilor all-time cu o fuziune de elemente de semnătură clasice și moderne.

Fondată în anii ’80 de un producător român, Enigma a intrat milioane de ascultători cu sunetele lor unice și iconice care sunt incomparabil cu orice altă muzică. O sinteză a stilurilor muzicale, a cântărilor gregoriane, a psalmilor etnici, a clopotelor bisericii, a orgii și a instrumentelor similare va crea o atmosfera specifica și uneori, chiar psihedelice sunet.

Sursa: www.entertix.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com