Classics for Pleasure – Sibiu

Classics for Pleasure Sibiu

Sfârșitul de săptămână aduce muzica clasică în Piața Mare din Sibiu. Ediția „Revival” a Festivalului „Classics for Pleasure” are loc în perioada 29-31 iulie și prezintă publicului trei concerte în aer liber și o expoziție de arte vizuale pentru a sărbători renașterea în toate formele sale, de la natură, la cultură și la empatie.
Pe scena din Piața Mare vor evolua soliștii Irina Baianț, Adela Liculescu, Mihai Urzicana, Mădălina Stan, alături de artiștii celor trei filarmonici participante: Orchestra Filarmonicii de Stat Pitești, Orchestra „Medicilor Dr. Ermil Nichifor” și Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorilor Constantin Grigore, Iosif Ion Prunner, Garo Avessian.
Concertele vor începe în fiecare seară de la ora 20.00, iar intrarea este gratuită. Expoziția de arte vizuale „A Nature Scenario” poate fi vizitată între orele 11.00 – 13.00 și 16.00 – 22.00.
Festivalul Classics for Pleasure este organizat de Elite Art Club UNESCO și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Sursa: www.facebook.com/primariamunicipiuluisibiu/
Detalii eveniment