Brunch cultural la Urlați

Brunch cultural

Pe 14 Mai vă poftim la Brunch în curtea Conacului Nucu!
Va fi o adevărată desfătare a simțurilor, o încântare pentru ochi, urechi și stomac, o incursiune profundă în lumea boierilor din alte vremuri.

​Unde?
Evenimentul va avea loc la Conacul Nucu, o cramă în curs de restaurare și de revitalizare, punând în valoare tradițiile, produsele și patrimoniul local.

Ce vom face?
La brunch (breakfast + lunch), adică un prânz prelungit care începe cu micul dejun, vom fi invitați să degustăm și să ne bucurăm de preparate după rețete vechi, gătite de localnici cu ingrediente din curțile lor. Sprijinim astfel un turism responsabil, deoarece toate veniturile se întorc în comunitate.

În meniu vom pregăti: bucate care merg bine cu vinul dealurilor prahovene, servite după bunul plac și în ordinea preferată de fiecare.

Pregătim cel puțin – 10 tipuri de aperitive, 2-3 feluri calde și 3 tipuri de deserturi, udate bine cu siropuri și poveşti despre podgorii. În cartea noastră de bucate sunt rețete cu carne de oaie, rață și pui, avem rețete excelente pentru vegetarieni și cu siguranță vei găsi cel puțin 5 gusturi pe care le vei ține minte. Gătim natural, cu o concentrație redusă de zahăr pentru deserturi astfel încât să te bucuri de el fie că ești adult sau copil. La secțiunea de băuturi îți pregătim o selecție specială de vinuri, siropuri și sucuri.

Suras: www.indealumare.com
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com