BANFF World Tour 2022, Cluj-Napoca

BANFF World Tour

Festivalul de film montan de la BANFF (Alberta, Canada) este cel mai prestigios festival internațional de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan din lume. Festivalul are loc anual și a devenit din 1976 până astăzi un eveniment cultural emblematic pentru comunitatea montană mondială.
La fiecare ediție, o parte dintre filmele înscrise în concurs sunt selectate și incluse în circuitul BANFF World Tour, prezent acum în peste 40 de țări și 550 de comunități de pe glob. Acesta aduce astfel în fața publicului larg o mare parte din producțiile video de valoare intrate în concurs ce merită vizionate.
BANFF World Tour România, ajuns anul acesta la a treia ediție, prezintă publicului din cinematografe nouă filme cu un spectru variat de activități specifice zonei de outdoor. Pe lângă sporturi deja consacrate precum schiat, cățărare, caiac, trasee pe bicicletă, cei din sală vor avea ocazia să asiste la filmul unei expediții îndelung planificate în teritoriile îndepărtate ale oceanului Arctic și Polului Nord.
Banff World Tour România este organizat de Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO).

Sursa: https://www.facebook.com/banff.ro/
Detalii eveniment
  • Dată începere
    24 mai 2022 18:30
  • Dată terminare
    24 mai 2022 21:30
  • Categorie
  • Adresă
    Cinematograful „Florin Piersic”, Cluj Napoca, județul Cluj
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com