Banat Brunch la Grădinescu – Timișoara

Banat Brunch Timișoara

Banat Brunch urban în cartierul Ronaț – dincolo de calea ferată!
Dincolo de calea ferată vă poftim într-o călătorie spre o lume în care se amestecă nostalgia pentru satul bunicilor cu deschiderea pentru tehnologiile prezentului și preocuparea pentru cum va arăta lumea în viitor. Vă îmbiem cu gusturi din Ardeal, strămutate odată cu părinții și devenite pentru noi, născuți în Timișoara, gustul copilăriei.

Din grădina noastră vă poftim să gustați legume și verdețuri, precum și flori de soc transformate în sirop sau miere stoarsă din stupii noștri. Pe lângă acestea, ne bazăm pe rețeaua noastră de mici producători locali, de la care luăm de ani de zile diverse ingrediente sau produse, de la tăiței de casă făcuți de d-na Irina din Moșnița, la făină măcinată la moara din Beregsău, brânză de la ciobanul din Lenauheim sau carne de găină de la tanti din Sânmihai.
Și pentru că avem norocul de prieteni și colaboratori nu doar faini, ci și foarte talentați, vă promitem experiențe diverse, de la făcut văiugă cu prietenii de la Terrapia, la tur ghidat de istoricul Ioan Hațegan și la spectacol cu Teatrul Basca.

Va fi și loc și timp pentru joacă și pentru depănat povești sub umbra nucilor, alături de prieteni vechi sau noi.
Vă așteptăm să ne revedem sau să ne cunoaștem!

Sursa: www.facebook.com/Banat-Brunch
Detalii eveniment