Balkan Jazz Summer Sessions – București

Balkan Jazz București

Balkan Jazz Summer Sessions este o serie de concerte organizată în weekendul 5 – 7 august la Palatul Bragadiru din București.
Scopul sesiunilor este acela de a invita muzicieni din spațiul balcanic și de a le oferii contextul favorabil prezentării proiectelor personale dar și de a implica admiratorii evenimentelor muzicale de top în procesul creativ, totul desfasurandu-se într-o atmosfera relaxată și elegantă de vară.
Artiștii sunt invitați sa colaboreze în formule inedite precum DJ Vasile alături de o parte din suflatorii Bucharest Jazz Orchestra, Asymmetronica condusă de unul dintre cei mai importanți bateristi din Bulgaria – Borislav Petrov si avandu-l ca invitat pe trompetistul Sebastian Burneci, sau Frații Cazanoi care vor concerta împreuna cu DJ Costas Ivanov. Seara de duminică se va termina cu recitalul bine cunoscutei formații din Serbia – Amaro Del.
Aceste colaborări sunt unice si prezentate publicului in premiera si exclusivitate urmărind combinația perfecta între un eveniment cultural, cu muzica live de calitate și probabil cea mai buna alternativa de a petrece unul din weekendurile vacantei de vară în București.

Program:
𝟓 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 | 𝐃𝐉 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 feat. 𝐁𝐮𝐜𝐡𝐚𝐫𝐞𝐬𝐭 𝐉𝐚𝐳𝐳 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 – 𝐁𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐚𝐭𝐬 & 𝐋𝐨𝐮𝐝 𝐡𝐨𝐫𝐧𝐬 | 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚
▪️Info & tickets: https://www.teatrulgodot.ro/spect…/dj-vasile-balcan-beats/
𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 | 𝐀𝐒𝐘𝐌𝐌𝐄𝐓𝐑𝐎𝐍𝐈𝐂𝐀 feat. 𝐒𝐞𝐛𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐫𝐧𝐞𝐜𝐢- 𝐁𝐮𝐥𝐠𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐨𝐥𝐤𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 | 𝐁𝐮𝐥𝐠𝐚𝐫𝐢𝐚 & 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚
▪️Info & tickets: https://www.teatrulgodot.ro/spectacole/asymmetronica/
𝟕 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 | 𝐅𝐫𝐚𝐭̗𝐢𝐢 𝐂𝐚𝐳𝐚𝐧𝐨𝐢 – 𝐁𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬 | 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚
▪️Info & tickets: https://www.teatrulgodot.ro/spectacole/fratii-cazanoi/
𝟕 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 | 𝐀𝐦𝐚𝐫𝐨 𝐃𝐞𝐥 – 𝐁𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐆𝐲𝐩𝐬𝐲 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐦 | 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐢𝐚
▪️Info & tickets: https://www.teatrulgodot.ro/…/amaro-del-balkan-gypsy…/
Biletele pentru concertele din data de 5 și 6 august se vând individual. Doar biletele pentru concertele din data de 7 august se vând împreună. Deci biletul pentru data de 7 august, este valabil pentru ambele concerte.

Sursa: www.facebook.com/teatrulgodot/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com