ArtistTree – Cluj-Napoca

ArtistTree reprezintă o comunitate de oameni faini, al cărui principal scop este promovarea tuturor celor care duc ceea ce fac la rang de artă, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea. Fiecare acțiune întreprinsă de ArtistTree în vederea acestui lucru își dorește, mai presus de orice, să celebreze acești artiști, oferindu-le celor mai puțin populari sau neștiuți șansa să se facă cunoscuți unui public cât mai larg, și să le asigure celor deja extrem de populari o cale de a fi aclamați și susținuți de fani.

Am ales ca, pentru prima ediție, să celebrăm cei mai iubiți artiști ai scenei HIP-HOP din România. Așadar, între 30 aprilie – 01 mai, împreună pe aceeași scenă, vor urca peste 20 de reprezentanți ai industriei HIP-HOP din România. Dintre aceștia amintim: NANE, El Nino, Șatra B.E.N.Z., Amuly, RAVA, AlbertNBN + mulți alții care abia așteaptă să ofere publicului un weekend de neratat.

Pe lângă programul artistic, festivalul va oferi publicului și o serie de activități și surprize pentru a-i asigura acestuia arsenalul complet de care are nevoie pentru a se simți cel mai bine: zonă de FoodCourt întreținută de bucătari Chef, zone de bar cu băuturi non-alcoolice și alcoolice, skate park, teren de Street Ball, zonă de Graffiti, ring de dans special amenajate etc.

Sursa: www.artisttree.ro/
Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com