After Fărșang Retro Party

Sursa: www.facebook.com/events/5063507310354627?ref=newsfeed

”Îmbracă-te cu cel mai mișto costum de carnaval sau ia-ți / pictează-ți cea mai “țăcănită” mască și hai să sărbătorim împreună venirea primăverii și “after Fărșangul” cu un Retro Party de zile mari!” – invită organizatorii (Cafeneaua Literară Joys în colaborare cu Asociația A13).

Evenimentul este gratuit, dar intrarea se face pe baza achiziționării a 4 vouchere / consumație minimă / valoare totală de 32 RON / persoană.
P.S. Dacă te prezinți costumat de carnaval, primești un voucher cadou!

Rezervări la numărul de telefon afișat.

Fărşangul este un obicei tradițional al comunității maghiare împrumutat de la sașii transilvăneni, originea sa regăsindu-se cu mai multe secole în urmă. Cunoscut sub numele de „Farsang” în ungurește și „Fasching” în germană, acest obicei aduce în prim plan masca, ca simbol al unei identități și realități diferite, prin care se sugerează sfârșitul mult așteptat al iernii și alungarea spiritelor rele. În cadrul acestui carnaval, oamenii îmbracă tot felul de măști ce dezvăluie o realitate în care firescul lucrurilor lasă loc exagerărilor și grotescului și pornesc pe ulițele satului, lăsând la o parte toate restricțiile, înainte ca perioada de post şi resemnare să înceapă.

Detalii eveniment
Acest site și domeniul www.fiipefaza.com sunt de vânzare!
Ne puteți contacta prin formularul de contact sau pe adresa: info@fiipefaza.com